Crème van wilde asperges en witte truffel
Uitstekend als smaakmaker voor gerechten als Tagliolini met asperges en truffelcrème en pecorinovlokken, peulvruchtensoepen, koude pasta en vleeswaren.
Kant en klaar voor gebruik
Inhoud: 80 gram
Lees meer.
Deze crème van wilde asperges en witte truffel heeft een unieke smaak. Eenvoudige recepten worden zeer bijzonder door deze crème.
Uitstekend als smaakmaker voor gerechten als Tagliolini met asperges en truffelcrème en pecorino vlokken, peulvruchtensoepen, koude pasta, aardappelgerechten en vleeswaren.
Het kan worden gekookt zonder andere ingrediënten toe te voegen of naar smaak worden verdund in olijfolie, bouillon of kookroom.
Voor een nog intensere smaak kiest u pasta met truffel.
De aanbevolen dosis is één theelepel per
Ingrediënten:
Asperges 70%, extra vergine olijfolie, ui, aroma's, zomertruffel 3% (Tuber Albidum Pico) Or. Italië, zout, witte truffel 0,5% (Tuber Magnatum Pico) Or. Italië.