Het Italiaanse zoete luchtige paasbrood -cake: Deze luchtige cake, vergelijkbaar met panettone, wordt gemaakt van bloem, boter, eieren, suiker en gekonfijte sinaasappelschil.
Inhoud: 1 kg
Lees meer.
De colomba pasquale is een traditioneel Italiaans paasgebak in de vorm van een duif, het symbool van vrede.
Deze luchtige cake, vergelijkbaar met panettone, wordt gemaakt van bloem, boter, eieren, suiker en gekonfijte sinaasappelschil. Na het rijzen wordt hij bestrooid met amandelen en een laagje suikerglazuur.
De colomba wordt vaak geserveerd met boter, chocolade- of pistachepasta en is onmisbaar tijdens het Italiaanse paasfeest.
De Paasduivencake Chiostro di Saronno wordt geproduceerd volgens het traditionele recept en de traditionele criteria, door middel van een langzame en natuurlijke rijswijze en alle ingrediënten, van bloem tot melk, eieren tot boter, gekonfijt fruit tot gist, zijn van natuurlijke oorsprong, strikt vers en authentiek, vrij van bewaarmiddelen en kleurstoffen.