Het Italiaanse zoete luchtige paasbrood -cake: Colomba gevuld met Amarettocrème en gekonfijte perzikenen
Inhoud: 750 gram
Lees meer.
Colomba gevuld met Amarettocrème en gekonfijte perzikenen, volledig met de hand verpakt in elegant vintage design papier.
De Chiostro di Saronno Panettone wordt geproduceerd volgens het traditionele recept en de traditionele criteria, door middel van een langzame en natuurlijke rijswijze.
Alle ingrediënten, van meel tot melk, van eieren tot boter, van gekonfijt fruit tot gist, zijn van natuurlijke oorsprong: strikt vers en authentiek, vrij van bewaarmiddelen en kleurstoffen.
In de etalages van grote en kleine pasticceria’s lonken ze je tegemoet: de dolce duiven die speciaal voor Pasen worden gebakken.
Deze colomba pasquale, ofwel paasduif, is voor Italianen onlosmakelijk verbonden met Pasen, net zoals chocolade-eitjes en gekleurde eieren dat voor ons zijn. De luchtige, zoete cake wordt volgens eeuwenoude traditie gebakken in de vorm van een duif, hét symbool van vrede.