100% Italiaanse durum tarwegriesmeel
500 gram; 4 personen
Kooktijd: 6 -10 minuten
Pasta getrokken door bronzen mallen
Droogproces op lage tempera...Meer
100% Italiaanse durum tarwegriesmeel
500 gram; 4 personen
Kooktijd: ...
Deze Grissini stokjes zijn licht kruidig van smaak. Dip ze in een olijventapenade of pesto en Italiaanse tomatensalsa. De krokante rozemarijnstokjes z...Meer
Deze Grissini stokjes zijn licht kruidig van smaak. Dip ze in een olij...
Ambachtelijke pasta gemaakt met 100% Italiaanse harde tarwe.
Pasta wordt gemaakt met een bronzen mal en langzaam gedroogd bij lage temperatuur. Past...Meer
Ambachtelijke pasta gemaakt met 100% Italiaanse harde tarwe.
Pasta w...
Italiaanse kant-en-klare tomatensaus met basilicum Sugo al Basilico
Van 90% tomatenpulp en cherrytomatenpuree, extra vergine olijfolie, 1% basilicum...Meer
Italiaanse kant-en-klare tomatensaus met basilicum Sugo al Basilico
...
Italiaanse kookroom Panna da Cucina, Panna da Cucina is de ideale romige smaakmaker voor al je Italiaanse pasta’s.
Van gepasteuriseerde koemelk
Me...Meer
Italiaanse kookroom Panna da Cucina, Panna da Cucina is de ideale romi...
Amaretti Croccanti zijn pure Italiaanse krokante amandelkoekjes. De Italiaanse amandelen worden met opgeklopt eiwit en suiker gemengd en zachtjes geba...Meer
Amaretti Croccanti zijn pure Italiaanse krokante amandelkoekjes. De It...
Jonge zachte truffelkaas Caciotta al Tartufo
Van gepasteuriseerde koe- en schapenmelk
Met min. 2% zwarte truffel
Zachte hartige smaak
180 gram vac...Meer
Jonge zachte truffelkaas Caciotta al Tartufo
Van gepasteuriseerde koe...
Antico Crostino Toscano naar oorspronkelijk recept uit de regio Arezzo en is gebaseerd op levers, maar er is ook kippenvlees, augurken, kappertjes en ...Meer
Antico Crostino Toscano naar oorspronkelijk recept uit de regio Arezzo...
Ambachtelijk heerlijk zachte amandelkoekjes uit Sicilië met Siciliaanse pistache
Met een smaak van zachte amandelspijs en de unieke pistachesmaak
...Meer
Ambachtelijk heerlijk zachte amandelkoekjes uit Sicilië met Siciliaa...
Crème of saus met de delicate smaak van eekhoorntjes brood en witte truffel (ook wel de zomertruffel)
Te gebruiken bij voor voorgerechten, risotto'...Meer
Crème of saus met de delicate smaak van eekhoorntjes brood en witte t...
De Barricato condimento Bianco dressing , delicater en zachter, wordt verkregen met gekookte druivenmost en wijnazijn
Afkomstig van de Trebbiano, Al...Meer
De Barricato condimento Bianco dressing , delicater en zachter, wordt ...
De Balsamico Azijn van Modena I.G.P. van de "Classic Line" is een fris en uitgebalanceerd product, een mix van uitstekende natuurlijke ingrediënten z...Meer
De Balsamico Azijn van Modena I.G.P. van de "Classic Line" is een fris...
Rigatini pasta is gemaakt van 100% Italiaanse durum tarwe en water
Inhoud: 500 gram
Kooktijd 6-7 minuten
Geperst in bronzen mallen - pasta al bro...Meer
Rigatini pasta is gemaakt van 100% Italiaanse durum tarwe en water
In...
Paccheri Rigati pasta is gemaakt van 100% Italiaanse durum tarwe griesmeel en water
Inhoud: 500 gram
Kooktijd 12- 13 minuten
Geperst in bronzen ma...Meer
Paccheri Rigati pasta is gemaakt van 100% Italiaanse durum tarwe grie...
Balsamico crème met sinaasappel
Te combineren met voorgerechten, exotisch fruit, yoghurt, desserts en roomijs
Deze crème is een onderdeel van een ...Meer
Balsamico crème met sinaasappel
Te combineren met voorgerechten, exo...
Ambachtelijk zanddeeg gebakje gevuld met hazelnootcrème
Canestrini alla nocciola is een traditioneel Siciliaans koekje
In een kleurrijke cadeaudoos...Meer
Ambachtelijk zanddeeg gebakje gevuld met hazelnootcrème
Canestrini a...
Torrone, dé Italiaanse nougat! Een heerlijk stukje Italiaanse nougat met hazelnoten en chocolade gemengd met de bekende hazelnootpasta. Zacht van sm...Meer
Torrone, dé Italiaanse nougat! Een heerlijk stukje Italiaanse nougat...