Mediterrane bruschetta met zwarte truffel en oesterzwam
Ideaal voor met verrijken van een bruschetta, maar ook als smaakmaker voor vleesgerechten
In...Meer
Mediterrane bruschetta met zwarte truffel en oesterzwam
Ideaal voor m...
Pesto van pistachenoten uit Bronte- Pesto Pistacchio Bronte DOP
Smeuïge pistache smaak
Saus voor pasta, garnering voor vlees en vis
Inhoud:- 200 g...Meer
Een heerlijke citroen crème gemaakt van Siciliaanse citroenen, zeer hoogwaardig.
Te gebruiken bij het ontbijt, vulling voor gebak of voor het ijs ...Meer
Een heerlijke citroen crème gemaakt van Siciliaanse citroenen, zeer h...
Zeezout met wilde venkelzaad uit Sicilië
Ambachtelijk grof knisperend zeezout met licht anijsachtige wilde venkel
Te gebruiken met vis, wit vlees,...Meer
Zeezout met wilde venkelzaad uit Sicilië
Ambachtelijk grof knisperen...
Zeezout met kappertjes uit Sicilië
Ambachtelijk grof knisperend zeezout met friszure kappertjes
Te gebruiken met steak, filet américan, salades, ...Meer
Zeezout met kappertjes uit Sicilië
Ambachtelijk grof knisperend zee...