Bruschetta van eekhoorntjesbrood en zwarte truffel
Klassieke smaakmaker om bruschetta en hapjes te verrijken. Tevens kan deze salsa ook worden geb...Meer
Bruschetta van eekhoorntjesbrood en zwarte truffel
Klassieke smaakma...
Dit cadeaupakket bestaat uit:
1 reep Modica chocolade uit Sicilië, in de smaak Citroen- Glutenvrij
1 reep Modica chocolade uit Sicilië , in de sma...Meer
Dit cadeaupakket bestaat uit:
1 reep Modica chocolade uit Sicilië, i...
Fileja 3 kleurenpasta is gemaakt van 100% Italiaans durum tarwe griesmeel, (chilipoeder, spinazie) en water
Inhoud: 500 gram
Kooktijd 11- 12 minute...Meer
Fileja 3 kleurenpasta is gemaakt van 100% Italiaans durum tarwe griesm...
Balsamico crème met bosvruchten
Is te combineren met gebraden vlees, desserts fruit en ijs
Deze crème is een onderdeel van een mooi assortiment en...Meer
Balsamico crème met bosvruchten
Is te combineren met gebraden vlees,...
Pralines gemaakt van geurige geroosterde amandelen omhuld met zeer fijn laagje melk chocolade
Fijn verpakt in een heel dun laagje witte suiker.
Inh...Meer
Pralines gemaakt van geurige geroosterde amandelen omhuld met zeer fij...
Carnaroli risotto met tomaat, basilicum en bouillon. Heerlijke frisse smaak.
Compleet met alle ingrediënten, met toegevoegde tomaat en basilicum.
D...Meer
Carnaroli risotto met tomaat, basilicum en bouillon. Heerlijke frisse ...
Zeezout met wilde venkelzaad uit Sicilië
Ambachtelijk grof knisperend zeezout met licht anijsachtige wilde venkel
Te gebruiken met vis, wit vlees,...Meer
Zeezout met wilde venkelzaad uit Sicilië
Ambachtelijk grof knisperen...
Modica chocolade met jasmijn
Smaak: zoet, exotisch en met een vleugje muskus
Lekker bij: als dessert, bij wijn, thee of koffie
Inhoud: 100 gram
De...Meer
Modica chocolade met jasmijn
Smaak: zoet, exotisch en met een vleugje...
Verse tomatensaus met toevoeging van groene olijven, kappertjes en ui
Typisch Siciliaans recept gemaakt met vers geplukte tomaten die deze saus smaak...Meer
Verse tomatensaus met toevoeging van groene olijven, kappertjes en ui
...
Geselecteerde kwaliteitsolijven van de “Cultivar Taggiasca”, uitsluitend afkomstig uit Ligurië, ontpit
Perfect om sauzen en vlees- en visgerecht...Meer
Geselecteerde kwaliteitsolijven van de “Cultivar Taggiasca”, uitsl...
Geselecteerde kwaliteitsolijven van de “Cultivar Taggiasca”, uitsluitend afkomstig uit Ligurië, ontpit, extra vierge olijfolie en een vleugje pep...Meer
Geselecteerde kwaliteitsolijven van de “Cultivar Taggiasca”, uitsl...
Rode Pesto D.O.P. met balsilicum uit Genua en met extra vierge olijfolie
Smakelijke rode pesto met een intense en diepe smaak, waarin Genuese DOP-bas...Meer
Rode Pesto D.O.P. met balsilicum uit Genua en met extra vierge olijfol...
Extra vierge olijfolie met grillkruiden als knoflook, rozemarijn en 4 seizoens pepermix
De sprayvorm maakt het eenvoudig om gerechten gelijkmatig te ...Meer
Extra vierge olijfolie met grillkruiden als knoflook, rozemarijn en 4 ...
Handgemaakte Caserecce I.G.P.
100% Italiaans durum tarwe griesmeel en zuiver bronwater uit de Monti Lattari-bron.
Pasta getrokken door bronzen malle...Meer
Handgemaakte Caserecce I.G.P.
100% Italiaans durum tarwe griesmeel en...
Ambachtelijke pasta gemaakt met 100% Italiaanse harde tarwe en natuurlijke kleuren. Pasta is gemaakt met een bronzen mal en is langzaam gedroogd bij e...Meer
Ambachtelijke pasta gemaakt met 100% Italiaanse harde tarwe en natuurl...
Traditionele balsamico azijn uit Modena. D.O.P. "Extra Vecchio"
100% natuurlijk.
Na 25 jaar rijping op het vat, geeft dit een onnavolgbare smaak.
...Meer
Traditionele balsamico azijn uit Modena. D.O.P. "Extra Vecchio"
100...