Deze Fusilli pasta is gemaakt van durum tarwe griesmeel. Fusilli leent zich voor tal van pastagerechten, maar met name voor dunne sauzen. De saus en ...Meer
Deze Fusilli pasta is gemaakt van durum tarwe griesmeel. Fusilli leen...
Rode pesto van verse tomaten, basilicum, walnoten en verse ricotta van schapenmelk. Alle grondstoffen zijn authentiek Siciliaans. Geschikt voor het ...Meer
Rode pesto van verse tomaten, basilicum, walnoten en verse ricotta va...
Zeezout met citroen uit Sicilië
Smaak: ambachtelijk grof knisperend zeezout met frisse citroen
Lekker bij vis, salades en pasta's en kip
Inhoud 1...Meer
Zeezout met citroen uit Sicilië
Smaak: ambachtelijk grof knisperend ...
Modica Chocolade met toevoeging van mint
Frisse en zoete combinatie van cacao en mint
Lekker voor bij de koffie of thee of als dessert
Inhoud 100 g...Meer
Modica Chocolade met toevoeging van mint
Frisse en zoete combinatie v...
Modica chocolade met jasmijn
Smaak: zoet, exotisch en met een vleugje muskus
Lekker bij: als dessert, bij wijn, thee of koffie
Inhoud: 100 gram
De...Meer
Modica chocolade met jasmijn
Smaak: zoet, exotisch en met een vleugje...
Deze Pesto respecteert het oude en klassieke Ligurische recept, met D.O.P Genuese basilicum, extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino , maa...Meer
Deze Pesto respecteert het oude en klassieke Ligurische recept, met D....
In het dorpje Campofilone, in het hart van de Italiaanse regio Marche, ligt een deze pastafabriek
Eierpasta
Kooktijd: 1-2 minuten in kokend water o...Meer
In het dorpje Campofilone, in het hart van de Italiaanse regio Marche,...
Pappardelle is een extra brede lintpasta.
100% Italiaans durum tarwe griesmeel en zuiver bronwater uit de Monti Lattari-bron.
Pasta getrokken door b...Meer
Pappardelle is een extra brede lintpasta.
100% Italiaans durum tarwe ...
Deze handgemaakte Elica Gigante lijkt op Fusilli
100% Italiaans durum tarwe en zuiver bronwater uit de Monti Lattari-bron.
Pasta getrokken door bro...Meer
Deze handgemaakte Elica Gigante lijkt op Fusilli
100% Italiaans duru...
Pacchero Gragnano is een korte brede buisvormige pasta
100% Italiaans durum tarwe en zuiver bronwater uit de Monti Lattari-bron
Pasta getrokken doo...Meer
Pacchero Gragnano is een korte brede buisvormige pasta
100% Italiaan...
Minestrone is een gerecht dat varieert afhankelijk van de regio en het seizoen en bestaat in vele variaties, waardoor het onmogelijk is om het recept ...Meer
Minestrone is een gerecht dat varieert afhankelijk van de regio en het...
Als je zwarte truffels toevoegt aan zout ontstaat er een heerlijke combinatie.
Ideaal voor het op smaak brengen van gegrild vlees en vis, aardappelen...Meer
Als je zwarte truffels toevoegt aan zout ontstaat er een heerlijke com...
Pure chocolade met rum smaak
De aromatische tonen van rum versterken de intense smaak van chocolade.
Lekker bij als dessert of bij koffie en thee
...Meer
Pure chocolade met rum smaak
De aromatische tonen van rum versterken ...
Pure chocolade gemengd met zeezout
Unieke combinatie van zoet en zout
Lekker bij als dessert of bij koffie en thee
Inhoud: 100 gram
Gluten- en la...Meer
Pure chocolade gemengd met zeezout
Unieke combinatie van zoet en zout...
Pure chocolade gemengd met pittige pepertjes
Pittige zoete smaak
Lekker bij als dessert of bij koffie en thee
Inhoud: 100 gram
Gluten- en lactose...Meer
Pure chocolade gemengd met pittige pepertjes
Pittige zoete smaak
Lek...
Tomatenpasta uit het zuiden van Italië, Puglia. Ambachtelijke pasta gemaakt van 100% Italiaanse harde tarwe en natuurlijke aroma's. Handgemaakte pa...Meer
Tomatenpasta uit het zuiden van Italië, Puglia. Ambachtelijke pasta ...
De single-variëteit Trebbiano wijnazijn met zijn frisse en scherpe smaak is perfect om karakter te geven aan alle soorten groente en vlees maar natuu...Meer
De single-variëteit Trebbiano wijnazijn met zijn frisse en scherpe sm...
Een compote van aubergine en gember; zoet van smaak
Deze compote is glutenvrij
Inhoud 110 gram
Deze compote maakt onderdeel uit van een ruim assor...Meer
Een compote van aubergine en gember; zoet van smaak
Deze compote is ...