In het dorpje Campofilone, in het hart van de Italiaanse regio Marche, ligt een deze pastafabriek
Eierpasta
Kooktijd: 1-2 minuten in kokend water o...Meer
In het dorpje Campofilone, in het hart van de Italiaanse regio Marche,...
Borlotti bonen (rode bonen) zijn peulvruchten met een intense en sterke smaak en uitstekende voedingseigenschappen.
Borlotti bonen worden veel gebru...Meer
Borlotti bonen (rode bonen) zijn peulvruchten met een intense en sterk...
Ronde bonen- Tondinibonen, oorspronkelijk afkomstig uit Amerika, worden gebruikt in veel typische gerechten uit de mediterrane keuken.
Ideaal in gere...Meer
Ronde bonen- Tondinibonen, oorspronkelijk afkomstig uit Amerika, worde...
De tarwebloem Farina Type “00” is extra fijn en dubbelgemalen en zo ontdaan van tarwezemelen. Je maakt er de heerlijkste pizza’s van. De fijne w...Meer
De tarwebloem Farina Type “00” is extra fijn en dubbelgemalen en z...
Ambachtelijke pasta gemaakt met 100% Italiaanse durum tarwe
Met de hand geproduceerd en langzaam gedroogd op lage temperatuur.
Geproduceerd in bron...Meer
Ambachtelijke pasta gemaakt met 100% Italiaanse durum tarwe
Met de ha...
Zoete Pistache crème met zwarte truffel
Zoet, intens volle smaak naar pistachenoten met truffel
Heerlijk bij het ontbijt, croissants, cake of voor ...Meer
Deze handgemaakte Rigatone is een buisvormige pasta en breder dan Penne.
100% Italiaans durum tarwe en bronwater uit Gragnano
Pasta getrokken door b...Meer
Deze handgemaakte Rigatone is een buisvormige pasta en breder dan Penn...
100% Italiaanse durum tarwegriesmeel
500 gram; 4 personen
Kooktijd: 9 tot 10 minuten
Pasta getrokken door bronzen mallen
Droogproces op lage tem...Meer
100% Italiaanse durum tarwegriesmeel
500 gram; 4 personen
Kooktijd: ...
100% Italiaanse durum tarwegriesmeel
500 gram; 4 personen
Kooktijd: 8- 10 minuten
Pasta getrokken door bronzen mallen
Droogproces op lage temper...Meer
100% Italiaanse durum tarwegriesmeel
500 gram; 4 personen
Kooktijd: ...
Drievoudig geconcentreerde tomatenpuree die alle goede ingrediënten bevat die een Italiaanse huisvrouw zou gebruiken: tomatenpuree, soffritto (ui, wo...Meer
Drievoudig geconcentreerde tomatenpuree die alle goede ingrediënten b...
Kappertjes zijn ongeopende bloemknopjes van de kappertjesplant ‘Capparis spinosa’. Geschikt om te gebruiken in sauzen, tapenades, bij vlees, vis, ...Meer
Kappertjes zijn ongeopende bloemknopjes van de kappertjesplant ‘Capp...
Ambachtelijk bereide, pittige Salame Napoli Piccante
Op smaak gebracht met zeezout, rode peper, knoflook en mediterrane kruiden
Salamiworst van 125 ...Meer
Ambachtelijk bereide, pittige Salame Napoli Piccante
Op smaak gebrach...
Italiaanse pasta, met zwarte truffel
De Linguine is een lange, platte, pastavorm, een soort van platte spaghetti
Perfect om te combineren met de div...Meer
Italiaanse pasta, met zwarte truffel
De Linguine is een lange, platte...
Groene Nocellara -olijven “in salamoia” is een typisch Siciliaans voorgerecht / apperativo
Perfect als voorgerecht of bij bruschetta en sandwich....Meer
Groene Nocellara -olijven “in salamoia” is een typisch Siciliaans ...
Eeuwenoud traditioneel recept van de Toscaanse haasragout, gemaakt met ALLEEN vlees van hazen uit Toscane, vakkundig op smaak gebracht met traditionel...Meer
Eeuwenoud traditioneel recept van de Toscaanse haasragout, gemaakt met...
Eeuwenoud traditioneel recept van de bekende Toscaanse Wildzwijnragù, gemaakt met ALLEEN vlees van wild zwijn uit Toscane, vakkundig op smaak gebrach...Meer
Eeuwenoud traditioneel recept van de bekende Toscaanse Wildzwijnragù,...
Eeuwenoud traditioneel recept van de bekende Toscaanse vleesragout.
Ingrediënten: rundergehakt en varkensvlees afkomstig van biologische landbouw va...Meer
Eeuwenoud traditioneel recept van de bekende Toscaanse vleesragout.
I...
Truffelboter met witte truffel
Veelzijdig met een delicate smaak
Te gebruiken als smaakmaker voor eier-tagliatelle, risotto en verse pasta of als be...Meer
Truffelboter met witte truffel
Veelzijdig met een delicate smaak
Te ...