Macaroni - Maccheroncino tricoloure is gemaakt van 100% Italiaanse durum tarwe, water, 2 % chilipoeder en 2% spinazie
Inhoud: 500 gram
Kooktijd 10...Meer
Macaroni - Maccheroncino tricoloure is gemaakt van 100% Italiaanse dur...
Paddenstoelenpasta uit het zuiden van Italië, Puglia. Ambachtelijke pasta gemaakt van 100% Italiaanse harde tarwe en natuurlijke aroma's. Pasta is l...Meer
Paddenstoelenpasta uit het zuiden van Italië, Puglia. Ambachtelijke ...
Traditioneel Italiaans kerstgebak
Panettone met half gekonfijte bessen en gevuld met mascarponecrème. GEEN rozijnen.
Lekker bij koffie, thee of als...Meer
Traditioneel Italiaans kerstgebak
Panettone met half gekonfijte besse...
Traditionele balsamico azijn uit Modena. D.O.P. "Affinato" Prestige
100% natuurlijk.
Na 12 jaar rijping op het vat, geeft dit een onnavolgbare smaak...Meer
Traditionele balsamico azijn uit Modena. D.O.P. "Affinato" Prestige
1...
Deze traditioneel bereide dressing met als ingrediënten druivenmost en 6 jaar op verschillende houten vaten gerijpte wijnazijn, wordt vakkundig samen...Meer
Deze traditioneel bereide dressing met als ingrediënten druivenmost e...
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. is zoet en zeer aromatisch
minimaal 15 jaar gerijpt op verschillende vaten
Inhoud:- 250 ml MET GESCHENKVERPAKKI...Meer
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. is zoet en zeer aromatisch
minima...
Een typisch Siciliaanse pesto gemaakt op basis van basilicum, pepertjes, extra vierge olijfolie, aubergine, pecorino kaas, knoflook en Italiaanse krui...Meer
Een typisch Siciliaanse pesto gemaakt op basis van basilicum, pepertje...
Pesto gemaakt van amandel, verse basilicum, aubergine en echte olijfolie
Heerlijk zachte smaak, nootachtig zoete en rijke smaak
Lekker al saus voor ...Meer
Pesto gemaakt van amandel, verse basilicum, aubergine en echte olijfol...
Bent u een espresso-liefhebber? Deze koffie heeft aroma's van noten en chocolade, met een prachtige volle créma en een heerlijke zoete chocolade-afdr...Meer
Bent u een espresso-liefhebber? Deze koffie heeft aroma's van noten en...
Extra vierge olijfolie van de monocultivar Nocellare de Belice van Sicilië
100% Nocellara del Belice
Medium intenstieve fruitigheid, groen-gele k...Meer
Extra vierge olijfolie van de monocultivar Nocellare de Belice van Sic...
Zoete Pistache crème met stukjes Modica chocolade IGP
Zoet, intens volle smaak naar pistachenoten en stukjes Modica chocolade
Heerlijk bij het on...Meer
100% Italiaanse durum tarwegriesmeel
500 gram; 4 personen
Kooktijd:
Pasta getrokken door bronzen mallen
Droogproces op lage temperatuur en langz...Meer
100% Italiaanse durum tarwegriesmeel
500 gram; 4 personen
Kooktijd: ...
Sprankelende, strogele kleur. In de geur zijn het fruittonen van witte perzik, abrikoos en appel. De smaak is vol met een fijne zuurgraad.
Spijs en m...Meer
Sprankelende, strogele kleur. In de geur zijn het fruittonen van witte...
Ambachtelijke pasta gemaakt met 100% Italiaanse harde durum tarwe.
Pasta wordt gemaakt met een bronzen mal en langzaam gedroogd bij lage temperatuur...Meer
Ambachtelijke pasta gemaakt met 100% Italiaanse harde durum tarwe.
P...
Rigatoni is een buisvormige pastavorm
100% Italiaans durum tarwegriesmeel en water
Inhoud: 500 gram
Kooktijd 13- 14 minuten
Van oorsprong komt d...Meer
Rigatoni is een buisvormige pastavorm
100% Italiaans durum tarwegries...
Ciappe is een typische knapperige Italiaanse cracker die veelal in Ligurië wordt geserveerd met diverse tapenades, kaas of kruidenolie. Ciappe is Ita...Meer
Ciappe is een typische knapperige Italiaanse cracker die veelal in Lig...