Italiaanse uien op balsamicoazijn Cipolline Borettane all’Aceto
Borettane uien, balsamicoazijn van Modena I.G.P.
In een glazen pot van 280 gram
Lactose- en glutenvrij
Lees meer.
Italiaanse uien
De Borettane uitjes van onze Cipolline Borettane all’Aceto komen oorspronkelijk uit het stadje Boretto in Emillia-Romagna. Ze staan op Italiaanse balsamicoazijn uit Modena gemaakt van de Trebbiano-druivenmost. Omdat Modena zo trots is op dit plaatselijke culinaire product, hebben zij het Europese keurmerk I.G.P. of B.G.A. (beschermde geografische aanduiding) aangevraagd en gekregen. Want iedereen mag weten hoe heerlijk de balsamicoazijn uit Modena is.
De hartige zure uitjes Cipolline Borettane all’Aceto geven extra veel smaak aan je kalfsvlees met Italiaanse rode wijn. Ze zijn ook heerlijk op uw antipasti-plank.
De Borettane uitjes Cipolline Borettane all’Aceto staan op water en balsamicoazijn in een glazen pot van 280 gram.