Een elegante witte chocolade truffelpraline verrijkt met Panna cotta accenten
Verpakt in een zakje per 10 stuks
14 gram per stuk
Lees meer.
Het traditionele Piemontese dessert “panna cotta” vindt zichzelf opnieuw uit.
Het wordt een zoet truffelromig deeg, verrijkt met karamelaccenten. Een smaak met eeuwenoude smaak voor de meest veeleisende fijnproevers van alle leeftijden.
De fijnste witte chocolade en de bijzondere en lichtzoete hazelnoten uit Piemonte maken deze truffel uit het Alba-gebied tot een aromatische smaakbelevenis. De bijzondere smaak van de I.G.P. vindt u terug in de witte chocolade. Hazelnoten zijn volledig geëlimineerd. De Piemontese hazelnoot wordt ook wel de zoete en ronde hazelnoot van de Langhe genoemd en maakt deze tartufo uniek.
Ingrediënten:
Witte chocolade (suiker, volle melkpoeder, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanillearoma), hazelnootpasta, roompoeder 3%, cacaopoeder, aroma
vet: potentieel allergene stof
Kan sporen van amandelen en pistachenoten bevatten.
Deze chocolade truffels zijn glutenvrij.