Een elegante witte chocolade truffelpraline met gemalen en gehakte pistachenoten
De pistachekorrel geeft dat aangename vleugje knapperigheid
Verpakt in een zakje per 10 stuks
14 gram per stuk
Lees meer.
Zorgvuldig geselecteerde premium pistachenoten worden geschild en geroosterd. Dankzij de ervaring van Antica Torroneria wordt de meest geschikte witte chocolade gebruikt om het aroma te versterken. Op deze manier ontstaat een smaak die de meest veeleisende fijnproevers tevreden kan stellen.
De langzame verwerkingstijden en temperaturen geeft deze Pistache Tartufo Dolce een onmiskenbare smaak.
Slechts twee ingrediënten: witte chocolade en pistache.
De witte chocolade zorgt voor de zoete noot en de zachtheid van het mengsel.
De typische smaak en kleur zijn te danken aan het hoge percentage pistache in het recept.
De pasta, zonder kleurstoffen en met een natuurlijke, groene kleur, mengt perfect met de witte chocolade.
De pistachekorrel geeft dat aangename vleugje knapperigheid.
De fijnste witte chocolade en de bijzondere en lichtzoete hazelnoten uit Piemonte maken deze truffel uit het Alba-gebied tot een aromatische smaakbelevenis. De bijzondere smaak van de I.G.P. vindt u terug in de witte chocolade. Hazelnoten zijn volledig geëlimineerd. De Piemontese hazelnoot wordt ook wel de zoete en ronde hazelnoot van de Langhe genoemd en maakt deze tartufo uniek.