Menu
EUR
Luchino Chocolade uit Modica I.G.P. met Marsala wijn, CIOCCOLATO DI MODICA I.G.P LUCHINO AL MARSALA
€3,75 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Luchino Chocolade uit Modica I.G.P. met Marsala wijn, CIOCCOLATO DI MODICA I.G.P LUCHINO AL MARSALA
Luchino
(0)

Luchino Chocolade uit Modica I.G.P. met Marsala wijn, CIOCCOLATO DI MODICA I.G.P LUCHINO AL MARSALA

€3,75 Incl. btw
Op voorraad

Pure chocolade gemengd zoete Marsala wijn
Kruidig zoete smaak
Lekker bij als dessert of bij koffie en thee
Inhoud: 100 gram Lees meer.

1-2 Werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Eigen import
  • Honderden échte Italiaanse delicatessen
  • Direct uit voorraad

Productomschrijving

Chocolade uit Modica I.G.P. met Marsala wijn

Zoete combinatie van pure chocolade met Marsala wijn. Met de hand bereid volgens oud Azteeks recept. Een heerlijk friszoete traktatie. Zoete wijn en chocolade: een klassieke combinatie in een originele versie

Marsala is een van de grote symbolen van de Siciliaanse wijncultuur. Zoet, intens, zacht en rond, deze wijn leent zich uitstekend voor het begeleiden van speciale momenten na een maaltijd in goed gezelschap. Vaak samen met chocolade. Deze chocoladereep vertegenwoordigt dus de samensmelting van deze twee elementen. Het resultaat is een volle en elegante smaak. Het natuurlijke aroma van Marsala wordt door Luchino geselecteerd uit de beste lokale Siciliaanse variëteiten.

Cacaomassa (min. 50%), rietsuiker, natuurlijke Marsala-smaak (0,3%).

Over Luchino:

In de ambachtelijke chocoladewinkel van Luchino wordt de beroemde Modica-chocolade geproduceerd volgens de eeuwenoude traditie, met gecertificeerde ingrediënten van topkwaliteit en volgens de IGP-voorschriften (Beschermde Geografische Aanduiding).

De grondstof wordt volgens traditie koud verwerkt. Dit geeft de Modica-chocolade zijn bijzondere korreligheid en zorgt ervoor dat de voedings- en organoleptische eigenschappen van de cacaobonen intact/ongewijzigd blijven. Elke reep is veganistisch, glutenvrij en van nature rijk aan flavonoïden, kostbare antioxidanten.


                                                         

                                    



Bereiding Modica Chocolade
Modica chocolade wordt gemaakt in Sicilië, in Modica. Deze chocolade heeft een zeer donkere kleur, bijna zwart met bruintinten en een ruwe structuur met grove korrels. De bereiding vindt plaats bij lage temperaturen van maximaal 35 tot 40 C. Dit geeft de chocolade een ietwat doffe kleur en doordat de suiker niet volledig is gesmolten zijn de suikerkorrels bijna zichtbaar. De cacaomassa wordt vervolgens gemengd met suiker of rietsuiker, specerijen, noten en fruit. Zoals vanille, kaneel, citroen, sinaasappel, jasmijn, rode peper, amandelen en pistache. Het zachte mengsel wordt tenslotte in de bijzondere en kenmerkende Lanni gegoten: de rechthoekige vorm met groeven. Wat Modica chocolade zo intens en uniek maakt, is dat er geen cacaoboter wordt gebruikt en de chocolade vrij is van stoffen zoals plantaardige vetten, soja lecithine en melk. Niet zo heel gek dat steeds meer mensen "fan" worden van deze bijzondere chocolade.



Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Recent bekeken

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Luchino Chocolade uit Modica I.G.P. met Marsala wijn, CIOCCOLATO DI MODICA I.G.P LUCHINO AL MARSALA

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »