100% Italiaanse durum tarwegriesmeel
500 gram; 4 personen
Kooktijd:
Pasta getrokken door bronzen mallen
Droogproces op lage temperatuur en langzame droging tot 28 uur
Een uitzonderlijke pasta met een unieke, ruwe en poreuze textuur
Lees meer.
Casarecce heeft zijn oorsprong in Sicilië. Het is een korte pasta. De pasta lijkt op een kort opgerold velletje. Casarecce betekent letterlijk "Huisgemaakt"
Caserecce is een pastasoort die erg goed past bij de meeste pastagerechten en sauzen. Door de speciale vorm kruipt de saus als het ware in de pasta. Hierdoor worden pasta en saus een mooi geheel en nog lekkerder.
Casarecce met pesto Genovese of Casarecce "alla Norma" zijn zeker een garantie voor een heerlijke maaltijd.
Alleen Italiaanse grondstoffen van buitengewone hoge uitmuntendheid.
• Het beste 100% Italiaanse durum tarwegriesmeel met een hoog eiwitgehalte gelijk aan of groter dan 14%, om een elastische pasta te garanderen met een buitengewone consistentie.
• 100% Italiaanse verse eieren van scharrelkippen voor de eierpastalijn.
Bereiding:
• Gebruik van Bronzen mallen
• Droogproces op een lage temperatuur en zeer langzame droging tot 28 uur
Hoge kwaliteit:
Hierdoor is de pasta van de hoogste kwaliteit. Mede door de goede kwaliteit van de spaghetti hecht de pastasaus goed aan de pasta. Hierdoor wordt uw pastagerecht nog lekkerder.
Gewicht | 500 gram |
Aantal personen | 4 |
Biologische | Nee |
Kooktijd | |
Land van herkomst | Italië |
Merk | Pastificio Ercoli |
Bronzen mal | Ja |
Gluten | Ja |