Carnaroli risotto met truffel uit Umbrië. Carnaroli risotto is de beste risotto
Delicate smaak van aardse truffel
Inhoud 250 gram
Lees meer.
Een voorgerecht bereid met truffelrisotto is heel bijzonder door zijn delicate smaak en u heeft maar een paar ingrediënten nodig voor een bijzondere ervaring.
Risotto is een bekend rijstgerecht uit de Italiaanse cuisine. Het verschilt van gewone rijst doordat tijdens het koken de korrels kleverig worden en een smeuïge bulk vormt. De betere risotto is gemaakt van Carnaroli rijst. Deze rijstsoort is wat harder en is na het koken zacht van buiten en wat stevigere van binnen. Dus net zoals pasta, typisch ‘al dente’. Door aan de rijst gedroogde zwarte truffels toe te voegen ontstaat een heerlijk truffelrisotto. De lekkerste truffelrisotto maak je door er (Parmazaanse) kaas, truffelcrème of truffelolie aan toe te voegen. En natuurlijk allerlei wilde paddenstoelen.
√ Carnaroli rijst
√ Gedroogde zwarte truffel
√ De échte Italiaanse truffelrisotto
Bewaar de truffelrisotto altijd op een droge, koele en donkere plaats. Mocht je de inhoud niet in één keer gebruiken, zorg dan dat je de verpakking goed afsluit. Zo blijft het langer houdbaar en blijft de smaak behouden.
en voorgerecht bereid met truffelrisotto is heel bijzonder door zijn delicate smaak en u heeft maar een paar ingrediënten nodig voor een bijzondere ervaring.
Inhoud | 250 gram |
Ingrediënten | Carnaroli rijst, gedroogde zwarte truffel |
Gebruik | risotto met kaas, crème of truffelsaus |