Caponata is een klassiek Siciliaans gerecht.
Het is een groente stoofpot gemaakt met aubergines en heeft een kenmerkende zoetzure smaak.
Serveer als bijgerecht of op bruschetta.
Inhoud: potje 300 gram
Lees meer.
Caponata is een klassiek Siciliaans gerecht. Het is een groentestoofpot gemaakt met aubergines en heeft een kenmerkende zoetzure smaak.
Caponata is een van de bekendste en meest geliefde Siciliaanse specialiteiten.
Het kan worden geserveerd als koud voorgerecht of als bijgerecht of op bruschetta. De smaak zal in ieder geval uw gasten veroveren!
De geselecteerde ingrediënten, zoals aubergines, tomaten, uien, kappertjes en olijven, worden volgens traditioneel recept in olijfolie gekookt en geven het product een ongeëvenaarde smaak!
Het Siciliaanse vakmanschap dat al generaties lang wordt doorgegeven, de organoleptische kenmerken van de bodem, acht maanden zon per jaar en de invloed van de zee zorgen ervoor dat de Daidone Exquisiteness Caponata een ongeëvenaarde smaak heeft
Als voorgerecht of bijgerecht, maar bijzonder als je het met koude pasta op smaak brengt met pecorino
Ingrediënten: Aubergines 40%, tomaat, zonnebloemolie, extra vergine olijfolie, olijven, kappertjes, azijn, zout.