Caponata: al het goede van Siciliaanse aubergines
Deze caponata heeft een intense en authentieke smaak. Uitstekend als voorgerecht of als bijgerecht bij vis of vlees. Ook lekker op warme, vers geroosterde bruschetta.
Inhoud: 190 gram
Lees meer.
Caponata: al het goede van Siciliaanse aubergines
Caponata is het Siciliaanse recept bij uitstek, de hoofdpersoon van de culinaire cultuur van het eiland. Er zijn veel variaties, we hebben de meest populaire geselecteerd: het bakken van de groenten in de fijne Frantoi Cutrera extra vergine olijfolie.
Siciliaanse Aubergine Caponata: Geniet er zo van
Deze caponata heeft een intense en authentieke smaak. Uitstekend als voorgerecht of als bijgerecht bij vis of vlees. Ook lekker op warme, vers geroosterde bruschetta.
Aubergine Caponata is een eenvoudig en traditioneel recept met een intense en volle smaak die de smaak van een feest uitstraalt. Het heeft de typische rode kleur door de toevoeging van tomatensaus. De zoetzure smaak, kenmerkend voor de Siciliaanse caponata, is goed in balans. Het recept bevat, naast de tomaat, de toevoeging van wortels, groene olijven, kappertjes, selderij, ui, bruine suiker, azijn, extra vergine olijfolie, zout, basilicum en oregano. Dat wil zeggen: alle ingrediënten van de typisch Siciliaanse caponata.