Calamarata pasta is gemaakt van 100% Italiaanse durum tarwe en water
Inhoud: 500 gram
Kooktijd 12- 13 minuten
Geperst in bronzen mallen - pasta al bronzo
Deze pastasoort heeft zijn oorsprong in Napels, Zuid Italië
Lees meer.
Calamarata is een dikke soort ringpasta. het ziet er uit als een gesneden inktvis. Deze pasta soort komt uit Napels in Zuid-Italië.
Calamarata is een pasta die goed kan worden gecombineerd met Inktvis, zwaard vis of Nduja.
Ingrediënten:
100% Italiaans griesmeel van harde tarwe en water. Deze pasta soort is 100% natuurlijk.
Bevat gluten
4 personen
10 minuten voorbereiden 20 minuten koken
Ingrediënten:
400 gram Calamarata Astorino
100 gram Nduja
150 gram rode uien
400 gram tomatenpulp
extra vierge olijfoloe
40 gram basilicum
60 gram heeft water
Je serveert een heerlijke Calamarata met gloeiend hete Nduja