Elke regio in Italië kent zijn eigen variatie voor Bruschetta Kruiden. De zongerijpte tomaten en extra vergine olijfolie vormen de basis. Daar wordt vaak kaas, rode peper en Italiaanse kruiden aan toegevoegd.
Zakje 100 gram
Lees meer.
Elke regio in Italië kent zijn eigen variatie voor Bruschetta Kruiden. De zongerijpte tomaten en extra vergine olijfolie vormen de basis. Daar wordt vaak kaas, rode peper en Italiaanse kruiden aan toegevoegd.
Deze Bruschetta Kruiden zijn gemakkelijk te doseren zodat je precies de hoeveelheid kunt aanmaken die je nodig hebt. Meng de kruiden met warm water volgens de aanwijzing op de verpakking en laat het geheel langzaam wellen. Voeg extra vergine olijfolie toe en roer het mengsel door elkaar.
Besmeer je gegrilde brood met het bruschetta-mengsel en strooi er wat verse peper en zeezout over. Beleg dit met kleingesneden stukjes tomaat en verse basilicum en serveer de Bruschetta als aperitief of hartig tussendoortje. Door de chilipeper heeft deze versie extra pit.
De gedroogde Bruschetta Kruiden zijn stijlvol verpakt in een langwerpig transparant zakje en wegen 100 gram.