Peluso
Op enkele kilometers van het historische centrum van Modica bevindt zich een modern en dynamisch zoetwarenbedrijf: Artigiana Biscotti. Sinds 1964, het jaar van de oprichting, is ons bedrijf gespecialiseerd in de productie van koekjes en typisch Siciliaanse zoetwarenspecialiteiten van gerenommeerde goedheid, waarbij de oudste recepten worden bewaard die de lokale traditie in de loop van de tijd heeft overgeleverd.
Uit de unie tussen het verleden (vertegenwoordigd door de vakkundige heruitwerking van recepten uit andere tijden) en het heden (wat de modernste technieken en productiemethoden zijn) is een breed scala aan koekjesproductie ontstaan, om tegemoet te komen aan een veeleisend publiek van fijnproevers.
Een verscheidenheid aan delicatessen die bekend staan om hun buitengewone en sublieme goedheid, eigenaardigheden die perfect aansluiten bij de smaak van degenen die onze lekkernijen proberen. Het geheim van zoveel delicatesse is onze bijna zestig jaar liefde voor dit werk, de professionaliteit van onze meester-banketbakkers en het gebruik van authentieke, zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.
Dankzij de deskundigheid van onze familie (het is een overwegend familiebedrijf) produceren wij dagelijks grote hoeveelheden koekjes, met behulp van een zeer moderne fabriek.
We beschikken over een ruim assortiment geurige koekjes voor het ontbijt, overheerlijke theegebakjes met chocolade- en jamsmaak in vele smaken, waarmee we een heerlijk kruimeldeeg maken, dat al enkele jaren een begrip is groot succes voor onze geliefde klanten.
Hierbij hebben we ons aangesloten bij een lijn dieetproducten, speciaal ontworpen voor mensen met speciale behoeften. We willen ook onze productie van amandeldesserts benadrukken, de trots van ons bedrijf, die ook in het buitenland zo gewaardeerd wordt.
De ernst, betrokkenheid en passie die ons hechte en compacte groepswerk bezielen, zijn de garantie die wij al meer dan veertig jaar elke dag aanbieden aan het publiek dat voor onze producten kiest, met als doel steeds hogere doelen te bereiken, een groeiend aantal "gehemelten" van fijnproevers.