Masseria Andolfo
De geschiedenis van de familie Andolfo in de wereld van conserven gaat ruim 100 jaar terug en is gespecialiseerd in de selectie van gepelde tomaten, tomatenpuree, kerstomaatjes, groenten en peulvruchten.
Nu de vierde generatie. Salvatore Andolfo leerde eerst van zijn grootvader en daarna van zijn vader Nunzio de waarden van het land: liefde, traditie en seizoensinvloeden, en hij draagt ze met trots voort.
De familiegeschiedenis begon 100 jaar geleden toen Salvatore's betovergrootvader Domenico besloot zijn liefde voor het land en de tomaten om te zetten in een geweldige kans, door vanuit het niets zijn eigen bedrijf op te richten dat zijn achternaam draagt: Andolfo.
Voordat Domenico ondernemer werd, was hij een boer en de wens om de vruchten van zijn eigen tuin te zaaien en te oogsten. Naast de productie- en selectietechnieken van tomaten, kerstomaatjes, groenten en peulvruchten leerde mijn overgrootvader zijn zoon, mijn grootvader: liefde voor het land, passie voor werk en bescherming van het milieu.
Deze waarden kenmerken de richtlijnen van Masseria Andolfo, die met dezelfde passie de traditie van tomatenconserven voortzet, doorgegeven van vader op zoon.
Elk product, van de tomatensaus tot de kerstomaat tot aan de groenten en peulvruchten die het merk Masseria Andolfo dragen, vertegenwoordigt wat Andolfo is: een bedrijf geboren uit de gezonde waarden van het land dat van generatie op generatie wordt doorgegeven voor een product dat de liefde voor kwaliteit en de natuur respecteert.
Om het beste te bieden, wordt er iedere dag een zorgvuldige selectie van verse producten gemaakt. Verse producten gerijpt volgens de regels en tijden van de natuur, om altijd een vers seizoensproduct te garanderen, authentiek en met een onmiskenbare 100% Italiaanse smaak.