I Quotidiani
Ons laboratorium is gevestigd in Piemonte, omringd door de prachtige heuvels van Monferrato, rijk aan geschiedenis en een authentieke eet- en wijntraditie.
Met ruim twintig jaar ervaring in bakproducten, gecombineerd met een nauwgezette zoektocht naar geselecteerde ingrediënten van topkwaliteit.
Het hele productieproces is erop gericht om een gezond, authentiek product op tafel te brengen, dat net als vroeger volledig met de hand wordt gemaakt.
"KWALITEIT MOET WORDEN GEBOUWD, NIET GECONTROLEERD"
De grissini's worden gemaakt met ambachtelijke procedures en geselecteerde natuurlijke ingrediënten, elke dag gebakken om producten van hoge en onbetwiste kwaliteit te garanderen.
Het hele productieproces is door de jaren heen verbeterd om een product te verkrijgen met unieke kenmerken op het gebied van lichtheid en smaak.
Het geheim van de verwerking van i Quotidiani-producten is innovatie en het gebruik van de nieuwste technologieën, gecombineerd met klassieke handmatige verwerkingsmethoden. De kwaliteit van de producten wordt in elke fase gecontroleerd om de uitmuntendheid en verfijning te garanderen die hen onderscheidt.
Het mengsel van de grissini's combineert met de verfijning en zoetheid van olijfolie, de kruidige en intense smaak van zonnebloempitten, het aroma van rozemarijn, de intense en beslissende smaak van Taggiasca-olijven, de kruidige sensatie van chilipeper en de smakelijke en heilzame pompoenpitten. .