Famiglia Fiorini - Aceto Balsamico di Modena I.G.P.
De oorsprong van Acetaia Cazzola en Fiorini gaat terug tot het begin van de 20e eeuw, 1919 om precies te zijn. Het bedrijf heeft altijd authentieke balsamicoazijn uit Modena geproduceerd in lijn met de traditionele kennis en productiemethodes. Met het gebruik van de druiven van het familiedomein Fiorini, (producent van traditionele balsamicoazijn van Modena DOP en Emiliaanse wijnen sinds 1919) slaagt het bedrijf erin om een volledige "controle van de toeleveringsketen" te behouden, waarbij de druiven het belangrijkste bestanddeel zijn.
De Balsamico Azijnen DOP en IGP, gerijpt en verfijnd voldoen het merk "Famiglia Fiorini" aan de hoogste kwaliteitsnormen en weerspiegelen ze de sterke passie en jarenlange ervaring in het produceren van traditionele Aceto Balsamico producten. Inmiddels staat de 5e generatie aan het roer. Het assortiment bestaat uit Balsamico Azijn van Modena I.G.P., DOP, dressings en crèmes op basis van Balsamico Azijn van Modena I.G.P. en wijnazijn.
Het bedrijf is IFS Higher gecertificeerd, wat betekent dat er een sprake is van een aantoonbare kwaliteit en voedselveiligheid. Er geproduceerd wordt met duidelijke werkinstructies waardoor kans op fouten aanzienlijk verminderd. IFS is ook erkend door het Global Food Safety Initiative (GFSI).