Menu
EUR

Delicius Rizzoli

1 Producten
Toon:
Toon 1 - 1 van 1
Delicius Rizzoli

Delicius Rizzoli

Delicius is al 40 jaar lang de expert op het gebied van ansjovis in Italië. De ansjovis wordt gevangen tijdens de zogenaamde ‘notti di scuro’ wat donkere nachten betekent. Hun ansjovisreservaten bevinden zich in de Middellandse Zee waar ze vrij rond zwemmen in grote scholen vis. In de periode van april tot september worden ze gevangen doormiddel van een ‘lampara-net’. Dankzij dit net wordt er geen schade aangericht aan de zee en zeebodem. Delicius maakt dus alleen gebruik van traditionele vissersboten die een lage impact hebben op ons ecosysteem.

Ansjovis
 
Ansjovis in pittige saus
 

Hun geheim voor ansjovis van top kwaliteit? Ze vangen alleen de beste ansjovis namelijk ‘Engraulis Encrasicolus’. Nadat de vissen zijn gevangen worden ze onmiddellijk verwerkt. Ze worden door een échte zoutmeester voorzien van een laag zout en vervolgens neergelegd in grote houten vaten, waar ze voor een langere tijd moeten ‘rusten’. Hoe meer tijd er wordt besteed aan het zoutproces, hoe beter het eindresultaat zal zijn.

 

Maanden later worden de gezouten ansjovissen vervolgens zorgvuldig gefileerd en stuk vóór stuk met de hand verpakt. Dankzij een laagje olijfolie van hoge kwaliteit blijft de ansjovis zijn unieke smaak behouden.

Van ansjovis in olijfolie of in een pittige saus tot aan opgerolde ansjovisfilets gevuld met Pantelleria kappertjes.  Mamma mia, che buono! Naast ansjovis hebben ze ook andere prachtige producten in hun assortiment. Zoals gegrilde makreelfilets of een ansjovispasta.

Gegrilde makreel
Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »