Kruidenmix met pit
De Pasta Arrabbiata Kruiden zijn alleen al heerlijk om te zien. Deze mix van natuurlijk gedroogde tomaat, Spaanse rode peper, ui e...Meer
Kruidenmix met pit
De Pasta Arrabbiata Kruiden zijn alleen al heerlij...
Perfect om spaghetti op smaak te brengen.
Voeg 2 eetlepels extra vergine olijfolie en kookvocht aan 1 eetlepel van de groene, gedroogde Spaghetti Con...Meer
Perfect om spaghetti op smaak te brengen.
Voeg 2 eetlepels extra verg...
Elke regio in Italië kent zijn eigen variatie voor Bruschetta Kruiden. De zongerijpte tomaten en extra vergine olijfolie vormen de basis. Daar wordt ...Meer
Elke regio in Italië kent zijn eigen variatie voor Bruschetta Kruiden...
Oregano is het belangrijkste ingrediënt van de Pizza Kruiden. Samen met de overige Italiaanse kruiden, de tomaat en de knoflook, wordt de basis voor ...Meer
Oregano is het belangrijkste ingrediënt van de Pizza Kruiden. Samen m...
Ciappe is een typische knapperige Italiaanse cracker die veelal in Ligurië wordt geserveerd met diverse tapenades, kaas of kruidenolie. Ciappe is Ita...Meer
Ciappe is een typische knapperige Italiaanse cracker die veelal in Lig...
De Tarallini al Finocchio is een klassiek gezouten toastje dat oorspronkelijk uit het Zuid-Italiaanse Puglia komt. Het venkelzaad geeft de toast een f...Meer
De Tarallini al Finocchio is een klassiek gezouten toastje dat oorspro...
De knapperige minicrackers met rozemarijn smaken hartig en lichtkruidig en zijn heerlijk te combineren met pesto, tapenade of prosciutto. Of serveer z...Meer
De knapperige minicrackers met rozemarijn smaken hartig en lichtkruidi...
Deze Grissini stokjes zijn licht kruidig van smaak. Dip ze in een olijventapenade of pesto en Italiaanse tomatensalsa. De krokante rozemarijnstokjes z...Meer
Deze Grissini stokjes zijn licht kruidig van smaak. Dip ze in een olij...