Antica Torroneria Piemontese
Sinds 1885 maakt Giuseppe Sebaste uitmuntende gebakjes, allemaal geïnspireerd op de I.G.P. Piemontese hazelnoot. Zijn familie, nu in de vijfde generatie, blijft gepassioneerde verhalen vertellen: de passie voor een eeuwenoud beroep, de liefde voor het geboorteland, de waardering voor de vruchten van het land.
Heerlijke Italiaanse chocolade verpakt in kleurrijk papier met verrukkelijke hazelnoten bedekt met melk- of pure chocolade.
Klassieke smaken zoals de originele zoete chocoladetruffel worden aangevuld met nieuwe, typisch Italiaanse smaken zoals panna cotta, stracciatella of juist pistache. Ze zijn niet alleen heerlijk van smaak, mogelijk zelfs de beste chocoladetruffels die er bestaan, maar ze zien er ook prachtig uit in hun gekleurde papiertjes.
Bekijk hoe deze zoete specialiteiten worden geproduceerd!
Bij Antica Torroneria zijn het de mensen, machines en ritmes die zich aanpassen aan de producten en niet andersom. Het is zoals het altijd is geweest. Een langzaam productieproces voor meesterlijke processen.