Menu
EUR

Tapenade en paté

Italiaanse patè van Amesi in diverse originele en heerlijke smaken. Probeer deze patès ook op crostini en stokbrood. Gemaakt van de beste ingrediënten.

21 Producten
Toon:
Antiche Passioni Tapenade Bruschetta
Antiche Passioni
Tapenade Bruschetta
€2,89 €2,65
 
Daidone Tapenade van Tonijn - Pate di Tonno
Daidone
Tapenade van Tonijn - Pate di Tonno
€6,99 €6,41
 
Delicious Tapenade van zongedroogde tomaat
Delicious
Tapenade van zongedroogde tomaat
€2,89 €2,65
 
Le Bontà del Casale Bruschetta del Casale
Le Bontà del Casale
Bruschetta del Casale
€5,79 €5,31
 
Antiche Passioni Ciappe artigianale 150 gram
Antiche Passioni
Ciappe artigianale 150 gram
€3,99 €3,66
 
Gemignani Olijven tapenade met zwarte zomer truffel
Gemignani
Olijven tapenade met zwarte zomer truffel
€5,99 €5,50
 
Daidone Pesto met citroen - Pesto al limone
Daidone
Pesto met citroen - Pesto al limone
€5,99 €5,50
 
Gemignani Truffel saus- Salsa Tartufata
Gemignani
Truffel saus- Salsa Tartufata
€4,99 €4,58
 
Piccolo Italia italiaanse dipstengels met olijfolie
Piccolo Italia
italiaanse dipstengels met olijfolie
€3,49 €3,20
 
Antica Bottega Siciliana Tapenade van groene olijven
Antica Bottega Siciliana
Tapenade van groene olijven
€4,99 €4,58
 
Daidone Peperoncino confettura
Daidone
Peperoncino confettura
€5,99 €5,50
 
Daidone Cipolla confettura
Daidone
Cipolla confettura
€5,99 €5,50
 
Toon 1 - 21 van 21
Tapenade en paté

Italiaanse Paté en Patè

Paté is de naam voor een vleesproduct waarin lever is gebruikt. De klassieke methode van bereiding van paté is het vermalen en vermengen van de lever met andere ingrediënten. (Spek of vet wordt in ieder geval gebruikt.) Met name kippenleverpaté met truffel wordt beschouwd als een culinair hoogstandje, en kan geserveerd worden op een geroosterd stokbroodje met een zoete marmelade of confituur. Of als lepel-amuse. 

Onze patè's laten zich het beste vertalen als tapenade. Het zijn smeerseltjes bereid met lokale ingrediënten (zeer fijngehakt) uit verschillende gebieden. Proef bijvoorbeeld eens de patè met wilde venkel, zwarte truffel de bekende olijventapenades of de Pesto Etna, deze laatste is eigenlijk een pesto maar superlekker op een crostini of stokbroodje. Elke patè heeft een krachtige smaak want alleen de beste ingrediënten worden gebruikt om een heerlijk smakend mengsel te maken. Probeer ze op bruschetta en broodjes of als ingrediënt voor een bijzondere maaltijd.

Wilt u advies voor een heerlijke borrelplank? Mail of bel ons, wij helpen u graag met de samenstelling.





Merken
  • Bekijk meer
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »