Borlotti bonen (rode bonen) zijn peulvruchten met een intense en sterke smaak en uitstekende voedingseigenschappen.
Borlotti bonen worden veel gebruikt in de Italiaanse keuken.
Inhoud:350 gram
Lees meer.
Borlottibonen zijn peulvruchten met een intense en sterke smaak en uitstekende voedingseigenschappen. Borlottibonen worden veel gebruikt in de Italiaanse keuken.
De Borlottiboon is een veel gebruikte boon in Italië. Deze bonen zijn klaar voor gebruik.
Het is een rode boon die ook wel Romeinse boon wordt genoemd. Het onthult zeer fruitige hazelnoottonen. Italianen zijn er dol op, maar dat niet alleen, je vindt het ook in veel gerechten die typisch zijn voor de mediterrane keuken, zoals Griekenland, Portugal en Spanje.
Deze bonen kunnen zowel koud als warm worden gegeten, dankzij het stevige vruchtvlees is hij een geweldige bondgenoot voor uw salades, soepen, pasta, maar hij past ook perfect bij uw vlees in saus.
Voedingswaarden per 100 gram
Energie | 97 / 406.12 | kcal / kJ |
Vet | 0.5 | g |
Verzadigden vetten | 0.1 | g |
Koolhydraten | 13.2 | g |
Suiker | 0.6 | g |
Eiwitten | 7 | g |
Zout | 1.1 | g |
Vezels | 0 | g |