Een van de oudste. meest populaire recepten uit de Italiaanse gastronomische traditie.
Goed, oprecht en op basis van biologisch geteelde ingrediënten o.a. passata van tomaten en pancetta afkomstig van varkens van biologische boerderijen.
Inhoud: 210 g
Lees meer.
Goed, echt en gebaseerd op biologisch geteelde ingrediënten wie houdt er nou niet van een lekker bord pasta all'Amatriciana?!
Wij bieden u, in een biologische versie, een van de oudste en meest populaire recepten uit de Italiaanse gastronomische traditie, die zelfs in het buitenland erg geliefd is.
Er zijn veel variaties op dit recept. Deze zal, dankzij zijn unieke romigheid, zelfs de meest veeleisende fijnproevers verbazen! Het is het resultaat van de voortdurende toewijding waarmee onze kok de juiste balans zoekt tussen ingrediënten in een nieuw recept: aan het verleden voegen we een beetje tomatenblokjes en veel goed biologisch spek toe, waardoor we een smakelijke saus met de juiste consistentie verkrijgen.
Als pastaformaat raden we aan om spaghetti te gebruiken en ze in een pan met de saus te sauteren als ze bijna gaar zijn.
Combineert fantastisch met een stevige Italiaanse rode wijn.
Inhoud: 210 gram, genoeg voor een hoofdgerecht voor 2 tot 3 personen
Over Toscana in Tavola
Sinds 1997 onderscheidt het inmiddels bekende merk TOSCANA IN TAVOLA het topassortiment van ambachtelijke productie in Castellina Marittima, provincie Pisa. Alle producten worden altijd volledig natuurlijk geproduceerd, verpakt in glazen potten, bereid zoals u dat thuis zou doen door een team van professionele koks en gecontroleerd volgens strenge kwaliteitsnormen. Bovendien hebben we sinds 2006 enkele BIO-producten ontwikkeld, gemaakt van zowel plantaardige als vleesingrediënten uit gecertificeerde biologische landbouw. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt alles verkregen met alleen schone elektriciteit, afkomstig van 100% hernieuwbare bronnen. De nieuwe uitdaging die we met enthousiasme hebben besloten aan te gaan, wordt vertegenwoordigd door de zogenaamde „korte toeleveringsketen”: naast de productie die altijd volledig in Toscane heeft gelegen en het voortdurende onderzoek naar en heropleving van oude traditionele Toscaanse recepten, verhogen we geleidelijk het gebruik van lokale grondstoffen; op deze manier hopen we de authenticiteit van onze smaken verder te versterken en de economie van het prachtige gebied waartoe we behoren te helpen.