Besciamella is de ideale roomsaus voor je lasagne, cannelloni, soufflé, gratin of groenten.
Kant-en-klare Italiaanse Besciamella
Van gepasteuriseerde volle koemelk en room
Melkkarton van 200 ml
Lees meer.
Trevalli heeft een geschiedenis als zuivelproducent die teruggaat tot het jaar 1960. De decennialange bereiding van zuivelproducten maakt onze leverancier tot een ware expert. Ook op het gebied van roomsausen zoals deze bechamel is hij de kenner bij uitstek. Dit pakje bevat dan ook alles wat je nodig hebt om je Italiaanse gerechten te garneren.
De lang houdbare Besciamella bestaat voor 61,5% uit volle koemelk aangevuld met room, tarwemeel, maïszetmeel, zeezout en nootmuskaat. De koemelk is natuurlijk gepasteuriseerd zodat hij aan alle voedselveiligheidseisen voldoet. Eenmaal open is de Besciamella nog vier dagen te gebruiken. Je wilt de bechamel natuurlijk wel zo vers mogelijk op tafel krijgen.
Besciamella is de ideale roomsaus voor je lasagne, cannelloni, soufflé, gratin of groenten.
Besciamella bevat 200 ml bechamel en wordt in een melkkarton geleverd.