Balsamico parels uit Modena. Vol, zoet en smaak met veel aroma.
Lekker bij vlees zoals carpaccio, kip, vis, groenten, risotto, kaas, ijs, fruit
Inhoud 50 gram
Lees meer.
Deze balsamico parels van Famiglio Fiorini veroorzaken een ware smaakexplosie! Ze zijn uniek en brengen traditie en moleculaire gastronomie uit Italië samen in een product. Het zijn zachte bolletjes die allerlei gerechten zullen verassen met een bijzondere smaak. Zodra de parels balsamico openbarsten in de mond geven ze direct een bijzondere smaaksensatie. Het zoete balsamico aroma komt dan in een keer tot leven!
Inhoud | 50 gram |
Ingrediënten | aceto balsamico 100% |
Producent | Famiglia Fiorini |
Merk | Famiglia Fiorini |
Regio | Modena, Italië |
De parels zijn gemaakt met behulp van een geavanceerd proces, namelijk inverse spherification. Deze methode uit de moleculaire gastronomie creëert een dunne, tere buitenlaag met een zachte, vloeibare kern van ambachtelijke balsamicoazijn.
Uniek product uit de moleculaire gastronomie
Volle zoete smaak
Ware smaaksensatie!
Deze "kaviaar"uit Modena is ideaal als garnering. Bijvoorbeeld over salades, door soepen en over ijs en aardbeien. Maar net als balsamicoazijn zijn de parels ook voortreffelijk om te strooien over gebraden vlees, kip en vis. Probeer het ook eens bij bijzondere combinaties als zalm met crème fraîche, lamskoteletten, mozzarella, bruschetta, Parma ham, gorgonzola of chocolademousse. Gegarandeerd dat u uw gasten zal verrassen met deze bijzondere parels!
Na opening zijn de balsamico parels nog zo'n 6 maanden houdbaar in de koelkast.