Deze aceto balsamico crème is zoet en aromatisch. De crème is net iets stroperiger
dan de alom bekende Balsamico azijn.
Lekker voor bij garneren van vlees, salade, friet, fruit, ijs
Inhoud : 150 ml
Lees meer.
Deze zwarte balsamico crème is de stroperige variant van de bekende balsamico azijn. Het is een zoete smaakmaker die, in tegenstelling tot de klassieke azijnen, een stuk dikker is. Perfect voor het smaakvol garneren en versieren van allerlei gerechten. Een originele balsamico crème uit het noorden van Italië.
Inhoud | 150 gram |
Ingrediënten | balsamico azijn, druivenmost |
Producent | Giuseppe Giusti |
Regio | Modena, Italië |
Rechtstreeks uit Modena, Italië
Zwarte balsamico crème is ideaal voor bij voor salades, gebraden en gekookt vlees, salami en koud vlees, vis, sandwiches, pizza, chips, friet, fruit en ijs, room.
Tip: Ook leuk om je bord mee te versieren, bijvoorbeeld met een mooie swirl.
Al sinds 1605 produceert Giuseppe Giusti de beste Aceto Balsamico
Giusti heeft gedurende de eeuwen heen al vele vele prijzen gewonnen met hun Aceto Balsamico. Dit komt niet alleen door de (geheime) receptuur en de methodes van overheveling en opslag, maar de unieke en magische smaken zijn ook te danken aan eeuwenoude wijnvaten uit de jaren 1600, 1700 en 1800. Dit is het meest waardevolle bezit van deze Acetaia want deze antieke collectie van vaten doordrenken de kostbare azijn met een aroma en karakteristiek boeket en zijn een onbetaalbaar erfgoed.