Pesto van Aubergine en Parmazaanse kaas.
Stevig en romig met een vleugje basilicum, mediterrane aubergines met tomaat,
Parmigiano Reggiano en basilicum geven een extra smaak aan de pasta's, bruschetta en groenten.
Inhoud: 165 gram
Lees meer.
Gerookte Mediterraanse aubergines met tomaat, Parmigiano Reggiano (BOB) en basilicum.
Gebruik:
1. Als topping voor een bruschetta
2. Meng met paneermeel als vulling voor veldchampignons of gebraden kip
3. Als een laagje in een lasagne, of toegevoegd aan het gehakt
4. Door de pasta: Roer 2 eetlepels door 100 g pasta
ALLERGENEN
Zuivel
ZORGINFORMATIE
Eenmaal geopend maximaal 2 weken gekoeld houdbaar.
INGREDIËNTEN
Mediterrane geroosterde aubergines (53%), raapzaadolie, tomatenpuree (10%), parmigianokaas (8%) (MELK), knoflookpuree, zout, basilicum, zonnebloemolie, oregano, zuurteregelaar: citroenzuur.
VOEDINGSINFORMATIE
Voedingswaarden per 100 ml
Koolhydraten (g) 3,90 g
Energie 1130 kJ / 314 kcal
Vet (g) 27,00 g
Vezels (g) 2,10 g
Waarvan suikers 3,1g
Waarvan verzadigt 4,5 g
Eiwit (g) 4,2 g
Zout (g) 2,2 g