Pesto met artisjok en truffel
Artisjokken en Parmigiano Reggiano subtiel gemengd met Italiaanse zomertruffels en zwarte peper. Het resultaat? Een elegante, vol smakende pesto die diepte geeft aan elk gerecht. Onweerstaanbaar.
Inhoud: 165 gram
Lees meer.
Romig en heerlijk met luxe ingrediënten. Zomertruffels gemengd met artisjokken en Parmigiano Reggiano veranderen alledaagse gerechten in luxe lekkernijen.
Een blend van zwarte truffels uit Piemonte, artisjokken uit Puglia en oude Parmigiano Reggiano.
Zoet en romig, de kenmerkende Parmezaanse kaas gaat perfect samen met de bedwelmende truffelsmaak.
Gebruik:
1. Meng met paneermeel als vulling voor veldchampignons of gebraden kip
2. Verdeel over een burger- of steaksandwich
3. Roer de aardappelpuree erdoor
4. Schep in sauzen, soepen en stoofschotels
ALLERGENEN
Soja, melk
INGREDIËNTEN
Mediterrane artisjokken (58%), plantaardige oliën (zonnebloemolie en raapzaadolie in wisselende verhoudingen), water, pijnboompitten, Parmigiano Reggiano kaas (MELK) (2%), extra vergine olijfolie, zout, knoflookpuree, zwarte peper, zomer Truffels (zwarte truffelschijfjes, truffelsap, zout), truffelaroma, wijnazijn, zuurteregelaar: melkzuur.
VOEDINGSINFORMATIE
Voedingswaarden per 100 ml
Koolhydraten (g) 3,70 g
Energie 1265 kJ / 307 kcal
Vet (g) 30,10 g
Vezels (g) 3,60 g
Waarvan suikers 0,8g
Waarvan verzadigt 3,8 g
Zout (g) 3 g
Eiwit (g) 3,4 g