Deze ambachtelijke lijn van het balsamicohuis Giuseppe Giusti word in samenwerking gemaakt met de beroemde & historische bakkerij Muzzi (1795), ook wel bekend van de goud winnende Panettone in 2018 bij het International Taste Institue in Brussel!
Door de langzame gisting en selectie op de beste ingrediënten proef je duidelijk het verschil met een normale instap (lees: goedkopere) Panettone. Ook de speciale moedergist is bepalend voor de zachtheid & mooie zuurgraad in de cake.
De zoetzure smaak van de balsamico-azijn uit Modena is een perfecte aanvulling op de geurige zachtheid van de Panettone.
Tip: Serveer de Panettone in combinatie met een bol vanille ijs en tot slot garneren met nog eens 12 jaar balsamico. Mamma mia che buono!
Ingrediënten:
Tarwebloem, rozijnen 17%, Balsamico Azijn uit Modena vulcrème 12% (suikerstroop, glucosestroop, Balsamico Azijn Modena 23% (gekookte druivenmost, wijnazijn), gemodificeerd maïszetmeel, verdikkingsmiddel: natriumalginaat), boter (melk) , verse eieren, suiker, vers eigeel, melk, natuurlijke gist (tarwe), Balsamico Azijn uit Modena I.G.P. 3% (gekookte druivenmost, wijnazijn), emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, gekookte druivenmost, glucosestroop, aroma's, cacaoboter, zout. Bevat sulfieten. Kan sporen van noten en soja bevatten
Cadeautip:
We kunnen deze panettone natuurlijk ook verpakken in een mooie geschenkverpakking samen met een geschenkfles mooie balsamico. Dan heeft u een cadeau of relatiegeschenk dat écht indruk maakt.
Voor vragen of wensen mail naar [email protected] of bel met +31 (0)85 060 9388