Trebbiano is een meer delicate maar ook rijke en zeer complexe druif. Het hoge percentage druivenmost die in deze balsamicoazijn zit, maakt hem vol er rijk van smaak
Inhoud: 250 ml
Dikte 1,35 g/ml, het hoogst haalbare
Zuurgraad 6%
Lees meer.
Over de Monovarietal Balsamico 's
Balsamico Azijn van Modena PGI wordt geproduceerd met drie druivenrassen: Lambrusco, Sangiovese en Trebbiano. De Monovarietal is ontstaan uit de uitdaging om een Balsamico Azijn van Modena PGI te creëren uit een enkele pure druivensoort om er het beste uit te halen zijn de belangrijkste druivensoorten geselecteerd, variëteiten waaruit de balsamico-azijn van Modena PGI bestaat, met een sterke binding met de de regio rondom Modena: Lambrusco, Sangiovese en Trebbiano. Het resultaat is een serie balsamico azijnen met onmiskenbare eigenschappen en een verfijnde smaak. Famiglia Fiorino is het eerste Balsamico-azijn bedrijf die een lijn met monovarietale balsamicoazijn van Modena PGI voert.
Monovarietale Trebbiano
Trebbiano is een meer delicate maar ook rijke en zeer complexe druif. Het hoge percentage druiven
most die in deze balsamicoazijn zit, maakt hem vol, heerlijk in de mond met tonen van druiven en vijgen die deze Balsamico een gekarameliseerde en omhullende smaak geven.
Perfect te combineren met: gegrild rood vlees, gekruide kazen, rauwe vis zoals zalm, gegrilde groenten, kaviaar en schaaldieren en vers fruit.
Dikte 1,35 g/ml, de hoogst haalbare dichtheid (bij een hogere dichtheid gaan Balsamico azijn kristaliseren)
Zuurgraad 6%