Sangiovese is de edelste van de druiven waar balsamico azijn van wordt gemaakt. De structuur van zijn druivenmost en de intense en scherpe aroma's maken dit product rijk, complex en met een onmiskenbare identiteit.
Inhoud: 250 ml
Dikte 1,35 g/ml
Lees meer.
Over de Monovarietal Balsamico 's
Balsamico Azijn van Modena PGI wordt geproduceerd met drie druivenrassen: Lambrusco, Sangiovese en Trebbiano. De Monovarietal is ontstaan uit de uitdaging om een Balsamico Azijn van Modena PGI te creëren uit een enkele pure druivensoort om er het beste uit te halen zijn de belangrijkste druivensoorten geselecteerd, variëteiten waaruit de balsamico-azijn van Modena PGI bestaat, met een sterke binding met de de regio rondom Modena: Lambrusco, Sangiovese en Trebbiano. Het resultaat is een serie balsamico azijnen met onmiskenbare eigenschappen en een verfijnde smaak. Famiglia Fiorino is het eerste Balsamico-azijn bedrijf die een lijn met monovarietale balsamicoazijn van Modena PGI voert.
Monovarietale Sangiovese
Sangiovese is de edelste van de druiven waar balsamico azijn van wordt gemaakt. De structuur van zijn druivenmost en de intense en scherpe aroma's maken dit product rijk, complex en met een onmiskenbare identiteit.
Te combineren met: gemengde salades, gebraden vlees, pizza, fruitsalades en ijs, perfect om elk gerecht mee te decoreren.
Dikte 1,35 g/ml, de hoogst haalbare dichtheid (bij een hogere dichtheid gaan Balsamico azijn kristaliseren)
zuurgraad 6%