Uniek product, geproduceerd uit de bekende Lambrusco druif. Met aroma's van fruit en kruiden is het een perfecte balans tussen zuurgraad en zoetheid. De smaak is voortreffelijk en blijft lang hangen
Inhoud: 250 gram
Dikte: 135g/ml, het hoogst haalbare
Lees meer.
Over de Monovarietal Balsamico 's
Balsamico Azijn van Modena PGI wordt geproduceerd met drie druivenrassen: Lambrusco, Sangiovese en Trebbiano. De Monovarietal is ontstaan uit de uitdaging om een Balsamico Azijn van Modena PGI te creëren uit een enkele pure druivensoort om er het beste uit te halen zijn de belangrijkste druivensoorten geselecteerd, variëteiten waaruit de balsamico-azijn van Modena PGI bestaat, met een sterke binding met de de regio rondom Modena: Lambrusco, Sangiovese en Trebbiano. Het resultaat is een serie balsamico azijnen met onmiskenbare eigenschappen en een verfijnde smaak. Famiglia Fiorino is het eerste Balsamico-azijn bedrijf die een lijn met monovarietale balsamicoazijn van Modena PGI voert.
Monoviertale Lambrusco
Deze unieke hoge dichtheid Balsamico azijn van Modena IGP is de enige geproduceerd met 100% Lambrusco-druiven uit Modena. Met aroma's van fruit en kruiden is het een perfecte balans tussen zuurgraad en zoetheid. De smaak is voortreffelijk en blijft lang hangen. Dit product is op de belangrijkste beurzen bekroond als het beste product in zijn categorie. Te combineren met: gegrild rood vlees, oude kazen, rauwe vis, gegrilde groenten, kaviaar en schaaldieren en vers fruit. Geschikt voor creatief gebruik in de keuken. Een echt gastronomisch product.
Dikte 1,35 g/ml
Zuurgraad 6%