Aceto Balsamico di Modena I.G.P. heeft een zoet smaak en is lichtzuur en aromatisch
Minimaal 6 jaar gerijpt
Inhoud: 250 ml
Lees meer.
Gekenmerkt door een rijk aroma en een goede ronde balsamicozuurgraad, is de Giusti Balsamico Azijn van Modena IGP 1 Zilveren Medaille een sterk aromatisch product dat in staat is om de smaak van de gerechten waaraan het wordt toegevoegd met zijn intensiteit te versterken. Zowel verwerkt als direct te gebruiken om de smaak van gerechten, salades en gemengde salades te versterken, maar ook bij groenten, sauzen en dipsauzen. Het wordt gerijpt in eikenhouten vaten uit 1900 met toevoeging van reeds gerijpte balsamicoazijn uit eeuwenoude vaten.
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. heeft een zoet smaak en is lichtzuur en aromatisch
Minimaal 6 jaar gerijpt. Zuurgraad 6%
Inhoud: 250 ml
Rechtstreeks uit Modena, Italië
Al sinds 1605 produceert Giuseppe Giusti de beste Aceto Balsamico
Giusti heeft gedurende de eeuwen heen al vele vele prijzen gewonnen met hun Aceto Balsamico. Dit komt niet alleen door de (geheime) receptuur en de methodes van overheveling en opslag, maar de unieke en magische smaken zijn ook te danken aan eeuwenoude wijnvaten uit de jaren 1600, 1700 en 1800. Dit is het meest waardevolle bezit van deze Acetaia want deze antieke collectie van vaten doordrenken de kostbare azijn met een aroma en karakteristiek boeket en zijn een onbetaalbaar erfgoed.